stand vitrocsa

interieur

STAND Vitrocsa
ligging: Kortrijk Interieur
klant: Greensquare nv
periode: 2008
medewerkers: Roland Piffet
aannemer: Greensquare nv
beeldmateriaal: Lezze architecten

Vitrocsa is een fabrikant van hoogtechnologische minimale ramen. De aanzichtbreedte van hun profielen is tot een minimum herleid zodat enkel nog het glas zichtbaar blijft. De voor te stellen producten zijn het openschuivend hoekraam, een pivoterende deur en een guillotine raam. Het concept is eenvoudig: de ramen dragen een dakvolume. De glazen partijen maken een scheiding, maar de stand blijft doorwaadbaar. Centraal staat een tafel en is er een zitmogelijkheid. De zijwanden zijn opgebouwd uit kasten met digitale schermen, hierdoor kan al het materiaal opgeborgen worden zonder een afzonderlijke berging. Het concept is modulair en kan opnieuw opgebouwd worden.