woning DG

Plaats een reactie
interieur, wonen

woning DG
ligging: Ramsdonk
klant: D’Haese-Geets
periode: 2019
medewerkers: Roland Piffet
stabiliteit: BAS bvba
aannemer: Bouwbedrijf Van Buggenhout bvba
beeldmateriaal: Roland Piffet

Een bestaande woning dient uitgebreid te worden met een nieuwe leefruimte geënt op het exterieur. De materialisatie is typisch Vlaams, met recuperatiegevelstenen en kleipannen. De vormentaal is geïnspireerd op de archetypische gebouwsnede. De twist zit hem in de verschaling van deze snede die een bijzondere ruimte vormt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s